Prins Jochem & Prinses Karin
met Hofdame Anke & Adjudant Frank

Jeugdprins Tomas, Jeugdprinses Fleur
en Jeugdadjudant Jens!

De Bonte Avonden

Wat waren ze weer geslaagd hè die Bonte Avonden? Mares lacht met Mares werd wederom waargemaakt, vond u niet? Wat zegt u, u bent niet geweest? Dat meent u niet. U wilt zeggen dat u niet heeft mee kunnen genieten van onze zingende JojoPrins, de meest aparte manier van een tafel dekken bij de overvallen Sphinx, de geweldig knappe dansen van maar liefst 3 groepen, de meesterlijke grappen van de in-Mares-wonende-schilder Van Gogh en natuurlijk de opgestarte battle van de Prinsessen aan het adres van de Prinsedanten.
Maar niet getreurd, want er zijn voor komend jaar ook weer nieuwe rondes en dus nieuwe kansen voor u om hierbij aanwezig te zijn!
 
De commissie is alweer maanden druk in de weer om er een nog aantrekkelijkere avond van te maken. Met hoogwaardige, snelle optredens met alleen maar Mareser artiesten (Muuzevangers en Muuzvangerinnekes) van dans tot zang, van tonpraten tot bijblijvende one-liners, oftewel een avond om niet te willen missen.
 
Terugkijkend op het afgelopen jaar was er op het podium niets dan lof voor alle artiesten die wederom geweldige optredens hebben weten te verzorgen. Velen van deze groepen zullen ook dit jaar weer hun opwachting maken, maar we hebben ook ruimte gemaakt voor nieuwe optredens.
 
Achter de schermen hebben we in overleg met het Bestuur een aantal wijzigingen doorgevoerd en zijn we reeds in april begonnen met een vernieuwde Bonte Avond Commissie. Vol energie zijn we aan de slag gegaan om de verbeterpunten van artiesten en publiek samen te laten komen om een nog leukere avond te kunnen verzorgen. En dat allemaal maar met 1 doel: Het ouderwets overvol krijgen van de zalen met enthousiaste mensen die graag een avondje lol en gezelligheid willen hebben. Natuurlijk met een iets andere inslag dan onze populaire Tonpratersavond, maar goed dat zijn ook de Profs ten opzichte van de amateurs. Tenslotte wint de 3e helft van de Bonte avonden het altijd van de Profs.
 
Wat zeer zeker nieuw zal zijn dit jaar is onze Familie Bonte Middag op zondag 5 februari, aftrap 13.30 uur. Een middag voor zowel de senioren die gewend waren op de vrijdagavond de Bonte Avond te bezoeken als voor alle gezinnen die graag met zijn allen tegelijk naar de optredens willen komen kijken (leeftijdwijzer 11 jaar). De avonden beginnen stipt om 20.11 uur en zullen vóór middernacht afgesloten worden met een feestje aan de bar van de bruisende Smeltkroes.
 

U bent er toch ook bij?

28 januari - Gala bonte avond
4 februari - 2e Bonte Avond
5 februari - Familie bonte middag
11 februari - 3e bonte avond