Prins Jochem & Prinses Karin
met Hofdame Anke & Adjudant Frank

Jeugdprins Tomas, Jeugdprinses Fleur
en Jeugdadjudant Jens!

Muuzevanger van ut Joar 2017-2018

Tijdens het Prinsbekendmaking maakten we traditiegetrouw bekend wie dit jaar de titel "Muuzevanger van ut Joar" mag dragen. Op voorspraak van commissies en bestuur is dat dit jaar Truus Verdonk.

Dit jaar besloot het bestuur op voorspraak van de commissies om de titel en bijbehorende onderscheiding uit te reiken aan Truus Verdonk. Truus is al sinds jaar en dag betrokken bij de Muuzevangers. Weliswaar nooit in een officiële rol, dus weten we niet precies hoe lang ze al actief is voor onze vereniging.
De danscommissie doet nooit tevergeefs een beroep op Truus. Door de jaren heen heeft ze heel wat danspakjes gemaakt. Onze dansgroepen hebben er dankzij Truus altijd perfect opgestaan, en nog steeds! Het Muuzeneejs dat u nu in uw handen heeft is door Truus Verdonk bij u in de bus gedaan. Net als de carnavalskalender die u eind oktober ontvangt. En dat al vele jaren. Door weer en wind.
Een aantal jaren heeft het Muuzeneejs een groter formaat gehad. Dat was bijzonder lastig te bezorgen, maar ook dat gebeurde.

Dit maakte de keuze niet moeilijk: Truus is komend seizoen de Muuzevanger van ut Joar.

Truus, langs deze weg nogmaals van harte gefelicteerd.
Je hebt het dik verdiend!