Prins Alex & Prinses Moniek met Adjudant Millanie

Jeugdprins Mees, Jeugdprinses Nanouk
en Jeugdadjudant Isa!

Rabobank Clubkas

De Rabobank Clubkas Campagne is weer van start gegaan. Vanaf vandaag, dinsdag 8 mei, tot en met woensdag 23 mei mogen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging of stichting. Wil je weten hoe je ons kunt steunen en wat we met de bijdrage van deze actie doen? Lees dan verder!

Vrouwkes Oonlie 2018

Het kon na de succesvolle editie van Vrouwkes Oonlie in 2017 natuurlijk niet uitblijven: er móest een reprise komen! Op zaterdagavond 12 mei (de dag voor Moederdag) zal De Smeltkroes daarom opnieuw een avondje theater bieden vol muziek, cabaret en entertainment. Maar dan wel ‘vrouwkes oonlie’…

Word begunstiger van de Muuzevangers!

Een vereniging als de Muuzevangers kán niet zonder mensen en middelen. De mensen achter de carnavalsvereniging zijn de vrijwilligers, die vaak vele uren vrije tijd beschikbaar stellen om elk jaar weer een mooi carnavalsfeest te mogelijk te maken. De middelen komen o.a. van sponsoren, adverteerders én… begunstigers! Mensen zoals jij en ik, die de vereniging een warm hart toedragen.

Ad van der Weiden Koninklijk onderscheiden!

Ad van der Weiden (77) is een bekende verschijning in Maarheeze. Hij is zeer begaan met zijn omgeving. Dat uit zich in een grote betrokkenheid bij zowel de Cranendonckse politiek als het Maarheezer verenigingsleven.

Peter Kuijken Muuzevanger van ut Joar 2017!

Zoals gebruikelijk werd ook dit jaar tijdens het Prins Event de titel Muuzevanger van ut Joar uitgereikt. Dit jaar besloot het bestuur op voorspraak van de commissies om de titel en bijbehorende onderscheiding uit te reiken aan Peter Kuijken.