Prins Dirk & Adjudant Maarten

Jeugdprins Jasper, Jeugdadjudant Fabian
en Jeugdadjudant Rein!

Interview door Anouk van Mierlo


Als Jeugdprinsenpaar sta je natuurlijk in de belangstelling. Anouk van Mierlo wilde graag weten hoe het is om Jeugdprins, Jeugdprinses of Jeugdadjudant te zijn. En dus heeft ze hen geïnterviewd. En de antwoorden lees je natuurlijk hier!

INTERVIEW JEUGDPRINSENPAAR 2016

Hoi ik ben Anouk van Mierlo, en ik heb het jeugdprinsenpaar geïnterviewd.

HOE HET BEGON
Nou ik zat te denken. Ik wil volgend jaar wel jeugdprinses worden, maar wat houd dat nou eigenlijk in. Dus ik stuurde een bericht naar de Muuzevangers: Hoi Muuzevangers ik ben Anouk een lid van de cv de kom an doos en ik heb een vraag. Ik zou graag de Jeugdprinsenparen die van nu en die nog zullen komen willen interviewen omdat ik namelijk journalist wil worden. Willen jullie laten weten of dit mag ja of nee en ik doe dit ook omdat ik wil weten of dit iets voor mij is ik zit in groep 7 namelijk. En toen kreeg ik als antwoord: Hoi Anouk, ik ga je vraag aan ons Prinsenpaar stellen. Ik zorg ervoor dat je antwoord krijgt! Dus ik was super blij!!

En toen was het interview klaar en mocht ik Tijs Joni en Toby gaan interviewen. Maar toen ik bij Tijs aankwam gingen we eerst nog even een paar filmpjes van de receptie kijken. En natuurlijk nog even kletsen en lachen voor dat we begonnen.

De eerste die de vragen moest beantwoorden was jeugdprins Tijs, daarna jeugdprinses Joni en als laatste jeugdadjudant Toby.
 
Het interview zelf ging goed. Dit waren de vragen en de antwoorden.
 
TIJS
HOE IS HET OM JEUGDPRINS TE ZIJN?
Nou eigenlijk is het super leuk maar wel vermoeiend.
 
WAT VIND JE HET LEUKSTE AAN JEUGDPRINS ZIJN?
Tot nu toe de receptie, maar nog niet alles is gebeurd dus ik denk eigenlijk alles.
 
VOND JE HET MOEILIJK OM GEHEIM TE HOUDEN TEGEN JE VRIENDEN DAT JE JEUGDPRINS BENT?
Ja heel erg. De dag nadat ik wist dat ik jeugdprins ben kwamen ze op school allemaal vragen: ben je de jeugdprins? Tijs ben jij het ja of nee?
 
VIND JE DE ACTIVITEITEN WAAR JE AANWEZIG MOET ZIJN LEUK?
Ja heel erg. Het is namelijk altijd gezellig.
 
VIND JE HET GEZELLIG MET JONI EN TOBY?
Ja heel erg het is namelijk altijd gezellig.
 
WAT VIND JE VAN DE OUTFIT DIE JA AAN MOET HEBBEN TIJDENS CARNAVAL?
Leuk de complimenten aan Joni, maar soms zit de cape een beetje vervelend.
 
JONI
HOE IS HET OM JEUGDPRINSES TE ZIJN?
Heel erg leuk, want je mag zelf je jurk samenstellen en het is altijd gezellig.
 
WAT VIND JE HET LEUKSTE AAN JEUGDPRINSES ZIJN?
Nou ja eigenlijk het zelfde als Tijs. Alles dus.
 
VOND JET HET MOEILIJK OM GEHEIM TE HOUDEN DAT JE JEUGDPRINSES BENT?
Ja heel erg. Ik heb het ook aan Sylke Pelt en Anouk van der Sanden vertelt. Het kwam gewoon in een keer uit mijn mond.
 
VIND JE DE ACTIVITEITEN WAAR JE AANWEZIG MOET ZIJN LEUK?
Heel erg leuk! Want je bent altijd samen met z’n allen dus is het altijd gezellig.
 
VIND JE HET GEZELLIG MET TIJS EN TOBY?
Ja heel erg. Het is namelijk super leuk om Tijs te laten schrikken.
 
JIJ MOCHT ZELF JE OUTFIT SAMEN STELLEN, VOND JE DAT LEUK EN WAAROM HEB JE VOOR DEZE PRINT EN KLEUR GEKOZEN?
Ik vond het super leuk om te doen, maar ik moest wel de hele tijd tegen me vrienden liegen dat ik bij mijn oma was. Ik wou eerst iets heel anders, maar toen vond Mahran deze print en die vond ik super mooi, en toen gingen we zoeken naar een kleur die er mooi bij stond.

 
TOBY
HOE IS HET OM JEUGD ADJUDANT TE ZIJN?
Super leuk! 
 
WAT VIND JE HET LEUKSTE AAN JEUGDADJUDANT ZIJN?
Alles maar ook iedereen vind het leuk om te zien en je bent het maar 1 keer en je kan zeggen ik ben de jeugdadjudant geweest van 2016!
 
VOND JE HET MOEILIJK OM GEHEIM TE HOUDEN DAT JE JEUGDADJUDANT BENT?
Nee bijna niemand vroeg het aan mij, want iedereen vroeg het aan Tijs.
 
VIND JE DE ACTIVITEITEN WAAR JE AANWEZIG MOET ZIJN LEUK?
Ja super leuk, want het is altijd gezellig.
 
VIND JE HET GEZELLIG MET TIJS EN JONI?
Ja heel erg gezellig, want Joni is onze lachprinses en Tijs is onze gezellige prins.
 
WAT VIND JE VAN DE OUTFIT DIE JE AAN MOET HEBBEN MET CARNAVAL?
Het is een hele leuke outfit en ook wat Tijs zei de cape zit soms heel erg vervelend of dan gaat de cape kriebelen.
 

 
WILLEN JULLIE MET Z’N ALLEN DE LEUS VAN JULLIE ZEGGEN?
Tijs Joni Toby zijn de Muusjes van het jaar… FEESTEN MAAR!!!

image
image