Prins Dirk & Adjudant Maarten

Jeugdprins Jasper, Jeugdadjudant Fabian
en Jeugdadjudant Rein!

Mares Got Talent

Zoals ieder jaar is het grote podium van De Smeltkroes tijdens Mares Got Talent even helemaal voor jou en kun je alleen, of samen met je vriendjes en vriendinnetjes, een spetterend optreden geven!Laat je talent zien!

Zoals ieder jaar is het grote podium van De Smeltkroes even helemaal voor jou en kun je alleen, of samen met je vriendjes en vriendinnetjes, een spetterend optreden geven.
 
Op zondag 12 februari 2023 mag jij heel Maarheeze verbazen met jouw talent. Bespeel je een instrument of heb je zelfs een echte band? Verbaas je iedereen met geweldige goocheltrucs of ben je een enorme moppentapper? Ben je een kei in jouw sport? Kun je super dansen, zingen, of ben je een echte acrobaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Schrijf je nu in! Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier uiterlijk 29 januari in te vullen en te verzenden.
 
Zoveel talent verdient natuurlijk een enorm publiek! Het belooft een geweldige middag te worden, dus willen we iedereen hierbij uitnodigen voor dit niet te missen feest! Omdat het dan carnaval is, vragen we iedereen om deze middag verkleed naar De Smeltkroes te komen.

Heb je nog vragen?

Je mag altijd contact op nemen met Tijs (06-49207019) of Susan (06-10867841), of je kunt mailen naar jeugd@muuzevangers.nl

Naam deelnemer *:
Leeftijd *:
Naam deelnemer 2:
Leeftijd:
Naam deelnemer 3:
Leeftijd:
Andere deelnemers:
Contactpersoon *:
Telefoonnummer *:
Email adres *:
Mijn/ons talent? *