De Dansmarietjes van C.V. De Muuzevangers

Weetjes Dansmarietjes

Als je in groep 7 of 8 zit heb je de mogelijkheid om je op te geven voor de Dansmarietjes. Hou je van dansen en muziek, ben je enthousiast en wil je weleens op het podium of de Prinsenwagen staan?

Hoe word je Dansmarietje?
Als je in groep 7 of 8 zit, woont in Maarheeze, dan kan je je opgeven voor de Dansmarietjes. Kinderen die in Maarheeze op de basisschool ontvangen een folder met informatie én een aanmeldingsformulier. Ook laten we dit weten via de plaatselijke weekbladen en social media voor de kinderen die niet in Maarheeze op school zitten. En natuurlijk kun je je ook op onze site opgeven met het formulier onder aan de deze pagina.

LET OP: Ook jongens zijn van harte welkom om zich aan te melden! Afhankelijk van het aantal jongens dat zich inschrijft, kijken we hoe we hier in de dans-acts rekening mee houden om er een leuke, stoere combinatie van te maken.

Ben jij vrolijk, wil je lekker dansen én kun je op maandagavond van (+/-) 18:00 u tot 19:00 u trainen? Dan ben jij geknipt om bij de Dansmarietjes te komen! De Dansmarietjes treden op bij verschillende carnavalsactiviteiten (Prinsbekendmaking, Bonte Avonden, Mares got Talent) en zij mogen met het Jeugdprinsenpaar tijdens de optocht op de wagen.
 
Wat wordt er zoal van je verwacht?
In de eerste plaats dat je enthousiast bent. En je moet het leuk vinden om te dansen en op te treden natuurlijk! We verwachten verder van je dat je komt trainen en dat je netjes zorgt voor je outfit die je van de vereniging mag lenen.

Wat mag je van de Muuzevangers verwachten?
De trainingen worden gegeven door Vera van den Dungen-Rozeveld en Floor Neerhoff. Begeleiding wordt door de trainsters verzorgd, met ondersteuning van Jolanda Kros. De kleding wordt beschikbaar gesteld door de Muuzevangers, hiervoor wordt een borg gevraagd (€ 15). Voor het optreden word je geschminckt en worden (als je lang haar hebt) je haren mooi gevlochten. We vinden het fijn als er ouders zijn die daarbij af en toe kunnen helpen. We zorgen er voor dat je bij optredens ook wat te drinken en wat lekkers krijgt. Daarnaast kan je veel gezelligheid verwachten van de Muuzevangers!
 
Hoe lang duurt het?
De trainingen starten begin september (de exacte datum volgt nog). Het carnavalsseizoen start in november met de bekendmaking. Dit is ook de eerste keer dat de Dansmarietjes optreden. Vanaf januari tot aan Carnaval zijn er in de weekenden activiteiten waar de Dansmarietjes optreden. Hoe vaak en wanneer dit is, is afhankelijk wanneer het carnaval is.

Vragen? Mail naar: dansmarietjesmares@gmail.com
 
Schrijf je in!
Wil jij de carnaval op een hele bijzondere manier beleven, schrijf je dan nu in!
(vergeet niet om toestemming te vragen aan je ouders/verzorgers)

INSCHRIJFFORMULIER

Hierbij geef ik mij op voor de Dansmarietjes!
Voor- en achternaam:
Geslacht:

Adres:
Postcode/Woonplaats:
Naam ouder 1:
Tel.nr. ouder 1 (mobiel):
Naam ouder 2:
Tel.nr. ouder 2 (mobiel):
Groep/School:
Kledingmaat:
Schoenmaat:
E-mailadres:
Toestemming ouder 1:
Toestemming ouder 2: