Prins Dirk & Adjudant Maarten

Jeugdprins Jasper, Jeugdadjudant Fabian
en Jeugdadjudant Rein!

Word begunstiger van de Muuzevangers!

Carnaval in Maarheeze wordt mogelijk gemaakt door enerzijds de inzet van veel vrijwilligers, en anderzijds de financiële ondersteuning van gemeente, sponsoren, adverteerders én… begunstigers!

Wie zijn die begunstigers? Meestal individuele liefhebbers van het carnavalsfeest, die daar door een jaarlijkse financiële bijdrage blijk van geven. Of gewoon mensen die de sociale binding van een vereniging als de onze een warm hart toedragen.

Help jij ons mee om carnaval ook in de toekomst te kunnen realiseren? Er zijn een aantal manieren:

  • Je ondersteunt ons als Muuzemaatje al voor € 11,11 per jaar. Je ontvangt als dank een polsbandje waarop “Ik ben een echte Muuzevanger…” staat, de eerste zin van het Muuzevangerslied. Natuurlijk hopen dat je hem met trots zult dragen! Door het jaar heen houden we je op de hoogte van wat er reilt en zeilt binnen de vereniging, en profiteer je van diverse voordeeltjes. Klik hier om je te registreren!

  • Ben je (onderdeel van) een échte carnavalsfamilie? Overweeg dan om als Muuzenest de vereniging te ondersteunen voor €33,33 per jaar! Je ontvangt voor elk familielid één polsbandje, zodat iedereen kan zien uit wat voor een ‘nest’ je komt… Klik hier om je familie te registreren, en vergeet niet om aan te geven hoeveel heren-, dames- of kinderbandjes je wilt ontvangen!

  • De ‘die-hard’ carnavalsliefhebber én fan van de Muuzevangers kan zichzelf ook als Supermuus laten registreren voor € 50,50. Je ontvangt naast een polsbandje óók een onderscheiding, waarmee je als XL-begunstiger zichtbaar bent. En om het helemaal af te maken leggen we als welkomstcadeau éénmalig twee vrijkaartjes voor de VIP Bonte Avond voor je apart. Klik hier om je als Supermuus te registreren!LET OP: Met je registratie machtig je CV de Muuzevangers om tot (eenzijdige) opzegging het bevestigde bedrag via automatische incasso één maal per jaar af te schrijven.