bg

Nu

André Willekes overleden

Ons bereikte vorige week vrijdag, vlak voor de start van de eerste Bonte Avond, het verdrietige nieuws dat André Willekes is overleden.

André was niet alleen een prominent carnavalsvierder in het Muuzegat en erelid van CV de Muuzevangers, maar heeft daarnaast 16 jaar in diverse functies en tijdvakken deel uitgemaakt van het bestuur van de vereniging. Met name in de periode 2000-2010 heeft hij aan de basis gestaan van een organisatorische verandering binnen de vereniging, die er vooral op gericht was om als bestuur zichtbaarder te zijn en de communicatie tussen commissies onderling zo kort en direct mogelijk te maken: iets waarvan we vandaag de dag nóg profijt hebben!

Daarnaast deed men zelden tevergeefs een beroep op hem, als er hulp nodig was bij de uitvoering van meer praktische zaken, zoals de bezetting van de bonnenbar of voor andere hand- en spandiensten.

We nemen kortom afscheid van een groot Muuzevanger! Wij zijn dankbaar voor wat hij voor ons betekend heeft en zullen hem missen. We wensen zijn familie en alle anderen die hem liefhadden veel sterkte met dit verlies.

André Willekes overleden
André Willekes overleden