bg

Nu

Muuzeneejs niet meer huis-aan-huis

Tot vorig seizoen werd Muuzeneejs, onze eigen carnavals-‘glossy’ met daarin alle wetenswaardigheden omtrent de komende carnavalsactiviteiten in het Muuzegat, huis-aan-huis bezorgd. Vanaf dit seizoen echter is besloten om daar van af te zien en Muuzeneejs beschikbaar te stellen via vier uitgiftepunten in het dorp. Vanzelfsprekend blijft dit voor de lezer zonder kosten!

Het drukken en huis-aan-huis verspreiden van Muuzeneejs werd voor De Muuzevangers een steeds grotere kostenpost. Tegelijkertijd erkennen we dat niet álle inwoners van Maarheeze zijn geïnteresseerd in carnaval, en waarvoor Muuzeneejs dus weinig waarde heeft. Omdat te voorkomen dat een steeds substantiëler deel van de gemaakte kosten uitgegeven zou worden voor deze groep, is besloten om te gaan werken met goed en ruim toegankelijke uitgiftepunten. Muuzevangers en Muuzevangerinnekes die graag een Muuzeneejs willen hebben, kunnen hier een gratis exemplaar bemachtigen. Door deze gerichte(re) manier van uitgifte bereiken we de juiste mensen tegen minder kosten. Je kunt je Muuzeneejs ophalen bij één van de volgende locaties:

  • Jumbo Maarheeze
  • Bouw- en DHZ-markt Frank Claassen
  • De Smeltkroes
  • Onze School

Toch is bezorging van Muuzeneejs niet helemaal van de baan! Vanzelfsprekend bezorgen wij een presentexemplaar bij onze adverteerders en sponsoren, maar daarnaast ontvangen begunstigers hun Muuzeneejs óók in de bus. Hoewel vooral van symbolische waarde, bedanken wij hen op deze manier nog eens extra voor hun financiële ondersteuning. En dat kan al als ‘Muuzemaatje’ vanaf € 11,11 per jaar! Klik hier om te kijken welke mogelijkheden daarvoor zijn.

Muuzeneejs niet meer huis-aan-huis
Muuzeneejs niet meer huis-aan-huis