bg

Nu

De Muuuzevangers gaan door: op naar het verjaardagsfeest!

Carnaval 2024 is al enige tijd voorbij, maar voor De Muuzevangers zit er dit jaar nog meer in het vat! Want omdat CV de Muuzevangers is opgericht in 1969 en daarmee dit jaar 55 jaar bestaat, staat er nog een verjaardagsfeestje aan te komen. Wat heet, het is een heel weekend geworden! Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juni zijn er diverse activiteiten georganiseerd om samen met alle Muuzevangers, Muuzevangerinnekes én enthousiaste carnavalsvierders uit de regio bij dit jubileum stil te staan.

 

Vrijdag: Biercantus

Op vrijdag 14 juni wordt het weekend geopend in De Smeltkroes met een feestelijk Biercantus. Iedereen kan vanaf 20:00 u de kelen schor komen zingen, maar geen paniek: er is voldoende bier (en ander lekkers) om diezelfde schorgezongen kelen ook weer afdoende te kunnen smeren voor de rest van het weekend. De zaal gaat om 19:00 u open voor eenieder om aan een tafel plaats te kunnen nemen, en ter plekke zal - zoals bekend verondersteld - een boekje met liedteksten uitgereikt worden. Wie de voorzangers van deze speciale editie zullen zijn, dat is nog een geheim - maar de organisatie gaat als vanouds weer voor vocale topkwaliteit!

 

Feestavond op zaterdag

Voor zaterdagavond 15 juni staan in diezelfde Smeltkroes niet één, maar twéé topduo’s op het programma, weliswaar regionaal afkomstig  - maar landelijk bekend én geliefd! Wat te denken van Tom Wilborts en Bart Coppens die samen feestduo PartyfrieX vormen en waarvan hun absolute tophit “Ik moet zuipen!” al zo’n 32 miljoen keer gestreamd is? En alsof dat nog niet genoeg is, verwelkomen we diezelfde avond ook Addie Compen en Koen van Steenbergen alias De Lawineboys. Ook deze heren hebben een paar regelrechte feesthits op hun naam staan, zoals “Sex met die kale” en “Joost (is anders geaard)” en nog vele andere. Op deze avond gaat de zaal wederom om 19:00 u open, en diverse top-DJ’s zullen voor en na de acts er voor zorgen dat de stemming er al goed inzit. En om het feest écht compleet te maken: de toegang is geheel gratis!

 

Brunchen op zondag met muziek en veiling

Op zondag 16 juni wordt een tandje teruggeschakeld, en is iedereen vanaf 11:00 u welkom op een speciale Jubileums-brunch. En dat geldt voor heel Maarheeze, dus niet alleen de feestgangers van de avond ervoor die op die manier een beetje willen bijkomen! Tijdens deze kosteloos toegankelijke brunch wordt er namelijk ruim baan gegeven voor de wat meer akoestische muzikale krachtpatserij van diverse gezelschappen uit de regio, waaronder natuurlijk ook de Mareser muzikanten van de “TieRepkes”. Bovendien zal er tussendoor een speciale Jubileumveiling plaatsvinden waarbij door iedereen die dat wil geboden kan worden op diverse leuke, handige, interessante, lekkere of anderszins aantrekkelijke kavels die beschikbaar gesteld zullen worden door lokale adverteerders en sponsoren.

 

Hoewel het programma op grote lijnen dus al bekend is, kunnen tussentijds nog zaken wijzigen. Hou hiervoor de lokale on- en offline media en deze website in de gaten of volg ons op de sociale media (Facebook: @muuzevangers, Instagram: @cv_muuzevangers).

De Muuuzevangers gaan door: op naar het verjaardagsfeest!
De Muuuzevangers gaan door: op naar het verjaardagsfeest!