bg

Muuzesjop

Muuzesjop

Wat is de Muuzesjop?

De Muuzesjop is de virtuele winkel van De Muuzevangers, waar je online toegangskaarten en consumptiebonnen voor Muuzevangers-activiteiten kunt kopen. Hiermee ben je zeker van je kaartje, vermijd je wachtrijen bij de kassa, en hoef je met minder contant geld op stap. Daarnaast kun je ook Muuzevangers-artikelen aanschaffen, waarmee je kunt laten zien dat je een échte Muuzevanger of écht Muuzevangerinneke bent. En ze zijn voor de carnavalsperiode vaak nog nuttig ook! Vanzelfsprekend komt de meeropbrengst van je aankoop ten goede aan De Muuzevangers, zodat hier weer leuke carnavalsactiviteiten van georganiseerd kunnen worden.

Hoe werkt de Muuzesjop?

  1. Maak een keuze uit de artikelen en plaats deze in je winkelmandje.

  2. Vul hierna je contactgevens in en maak een keuze uit hoe je je artikelen wilt ontvangen: toezending tegen vergoeding van de evt. verzendkosten, of zonder meerkosten afhalen bij De Smeltkroes. Kaarten voor evenementen kun je ook afhalen aan de kassa, voorafgaand aan het evenement.

  3. Reken je bestelling af met iDeal. Je krijgt een (geautomatiseerde) bevestiging op het door jou opgegeven mailadres wanneer je order en de bijbehorende betaling in goede orde zijn ontvangen.

  4. Je ontvangt een mailbericht van de voorraadhouder met een indicatie van de datum waarop je bestelling geleverd wordt of afgehaald kan worden. Neem dit of je eerdere bevestiging ter identificatie mee, als je er voor gekozen hebt om je bestelling af te halen.

Vragen?

Neem voor aanvullende vragen contact op met muuzesjop@muuzevangers.nl. Hier kun je ook eventuele opmerkingen, aanvullingen en ideeën met ons delen!

Bekijk onze producten

Muuzesjop

Entreekaarten

Bekijk producten

Lidmaatschappen

Bekijk producten

Muuzevangers-artikelen

Bekijk producten