bg

Muuzesjop

Muuzesjop
LET OP: Op dit moment zijn er nog geen artikelen online beschikbaar, deze zullen in de loop van de komende week beschikbaar gesteld worden. Mocht je vóór die tijd iets willen ontvangen, neem dan per mail contact op via muuzejsop@muuzevangers.nl.

 

Wat is de Muuzesjop?

De Muuzesjop is de virtuele winkel van De Muuzevangers, waar je online toegangskaarten en consumptiebonnen voor Muuzevangers-activiteiten kunt kopen. Hiermee ben je zeker van je kaartje, vermijd je wachtrijen bij de kassa, en hoef je met minder contant geld op stap. Daarnaast kun je ook Muuzevangers-artikelen aanschaffen, waarmee je kunt laten zien dat je een échte Muuzevanger of écht Muuzevangerinneke bent. En ze zijn voor de carnavalsperiode vaak nog nuttig ook! Vanzelfsprekend komt de meeropbrengst van je aankoop ten goede aan De Muuzevangers, zodat hier weer leuke carnavalsactiviteiten van georganiseerd kunnen worden.

Hoe werkt de Muuzesjop?

  1. Maak een keuze uit de artikelen en plaats deze in je winkelmandje.

  2. Maak hierna een keuze uit hoe je je artikelen wilt ontvangen: toezending tegen vergoeding van de verzendkosten, of zonder meerkosten afhalen bij een Muuzevangers-afhaalpunt.

  3. Reken je bestelling af met iDeal. Je krijgt een (geautomatiseerde) bevestiging wanneer je order en de bijbehorende betaling in goede orde zijn ontvangen.

  4. Je ontvangt een mailbericht van de voorraadhouder met een indicatie van de datum waarop je bestelling geleverd wordt. Neem dit of je eerdere bevestiging ter identificatie mee, als je er voor gekozen hebt om je bestelling af te halen.

Vragen?

Neem voor aanvullende vragen contact op met muuzesjop@muuzevangers.nl. Hier kun je ook eventuele opmerkingen, aanvullingen en ideeën met ons delen!

Bekijk onze producten

Muuzesjop

Entreekaarten

Bekijk producten

Lidmaatschappen

Bekijk producten

Muuzevangers-artikelen

Bekijk producten