bg

Kavels

Twee entreekaarten voor een voorstelling naar keuze, incl. theatermenu

Kavelnummer: 01

Aangeboden door: AK de Smeltkroes en Borrelbar KikkerOp

AK de Smeltkroes organiseert jaarlijk 9 á 10 cabaret- en muziekvoorstellingen op het podium van De Smeltkroes. Een perfect avondje uit in eigen dorp! Voor de jubileumveiling worden twee kaartjes aangeboden voor een voorstelling naar keuze. Klik hier om te bekijken welke voorstellingen er het komende seizoen te zien zijn. Voorafgaand hieraan nodigt Borrelbar KikkerOp je uit om met tweeën aan te schuiven voor een theatermenuutje.

Wijnproeverij voor 10 personen

Kavelnummer: 02

Aangeboden door: Winters Drankenspeciaalzaak

Ga mee op reis naar Argentinië, tijdens deze gezellige wijnproeverij onder leiding van Everard Winters met wijnen van het Argentijnse wijnhuis Alpasión. De mensen die Alpasión hebben opgestart zijn allemaal wijnliefhebbers die besloten om een droom waar te maken door samen echte, iconische wijnen te maken en een erfenis achter te laten aan toekomstige generaties. Passie staat in feite zo centraal in het hele project dat ze besloten hun wijn ‘Alpasión’ te noemen, een combinatie van de Spaanse woorden ‘alma’ (ziel) en ‘pasión’ (passie).

Wedstrijd van PSV, incl. diner vooraf

Kavelnummer: 03

Beschikbaar gesteld door: Gubbels Schilderwerken BV

PSV is weer kampioen! Gubbels Schilderwerken BV stelt 3 zitplaatsen beschikbaar om een wedstrijd van PSV te gaan bekijken in Eindhoven. Je kunt daarbij kiezen uit een vijftal vooraf geselecteerde wedstrijden. Om je avondje voetbal nóg geslaagder te maken, word je bij borrelbar KikkerOp uitgenodigd voor een hapje eten vooraf.

Een drietal heerlijke geurtjes voor dames en heren

Kavelnummer: 04

Aangeboden door: anonieme aanbieder

Dit assortiment aan (originele!) geurtjes bestaat uit een tweetal actuele topgeuren voor dames (Moschino Gold Fresh Couture eau de parfum 100 ml en Hugo Boss Woman Extreme eau de parfum 50 ml) en één voor heren (Viktor & Rolf Spicebomb eau de toilette 50 ml). De Moschino is vooral bloemig en fruitig, de Hugo Boss wat meer houtachtig met ambertonen. De Viktor & Rolf Spicebomb doet zijn naam eer aan: kruiden, hout, tabak en leer zijn in deze geur heel herkenbaar.

Avondje Café Roothans voor 8 personen

Kavelnummer: 05

Aangeboden door: Café Roothans, Leende

Café Roothans is al meer dan 100 jaar het gezelligste café van Leende. Een echt familiebedrijf ook, waar de derde generatie Roothans vandaag de dag zorgt voor een gemoedelijke Brabantse sfeer. Geniet van een goed verzorgde avond-uit in dit café, samen met je vrienden (maximale groepsgrootte 8 personen)!

Een gepersonaliseerd verjaardagslied, live gebracht

Kavelnummer: 06

Aangeboden door: Stefan den Ouden en Bram van Goch

Stefan en Bram kennen we van diverse Bonte Avond-acts waarin zij bekende Maarheezenaren bezongen. In het theaterprogramma '22-'23 van AK de Smeltkroes zetten zij als duo Loos Alarm hiermee zelfs een avondvullende voorstelling op de planken. Voor deze Jubileumveiling grijpen zij terug naar de corona-editie van het Koppienbal, waarbij zij aan huis 'live' een gepersonaliseerd en speciaal voor de gelegenheid geschreven ode ten gehore brachten. Voor de hoogste bieder schrijven zij ditmaal een eigen verjaardagslied - inclusief live voordracht dus - en bedoeld om iemand ánders namens hem of haar te verrassen...

Diner voor 4 personen, verzorgd door Prins Dave en zijn gevolg

Kavelnummer: 07

Aangeboden door: Prins Dave, Prinses Jolanda, Adjudant Petra en Hofdame Petra

Dat het Prinsenpaar en hun Adjudant en Hofdame van lekker eten houden, moge duidelijk zijn! En zoals iedereen wel weet: lekker eten en drinken verbroedert, en maakt een onuitwisbare indruk... Zij bieden een prinsheerlijk diner aan voor 4 personen dat voor jullie bereid wordt, en wat we samen met jullie zullen nuttigen. Bij het eten horen natuurlijk ook bijpassende wijnen en andere drankjes!

Zeg nu zelf: wie kan er nu vertellen dat hij of zij bij én met de Prins en zijn gevolg gegeten heeft?

Een behangklus

Kavelnummer: 08

Aangeboden door: Moniek van Oosterhout

Een mooi behangen wand maakt je interieur echt af! Maar... hoe 'complexer' je behang, hoe meer vakwerk daar bij komt kijken. Moniek is daarin gespecialiseerd en brengt jouw zorgvuldig uitgekozen behang keurig aan op de wand. Ze neemt het benodigde behanggereedschap en de behanglijm zelf mee. Als je nog geen behang hebt, dan kan Moniek je helpen bij het uitzoeken daarvan (dit kavel is dus exclusief het behang).

Twee Taxus-bollen én een kerstboompje in pot

Kavelnummer: 09

Aangeboden door: De Ontginning Boomkwekerij

We kennen De Ontginning Boomkwekerij van Hans Maas misschien wel het beste als leverancier van menig Maarheezer kerstboom. Maar aangezien daar medio juni weinig vraag naar is, biedt hij ter veiling twee decoratieve en groenblijvende taxusbollen (35-40 cm doorsnee) voor in een pot aan. En vooruit, hij doet er vast een klein kerstboompje in pot bij, om later dit jaar in huis te halen...

4 entreekaarten Tonpratersavond 2024

Kavelnummer: 10

Aangeboden door: CV de Muuzevangers

De Tonpratersavond van de Muuzevangers is de traditionele 'kick-off' van het carnavalsseizoen, eind oktober! Ook voor dit jaar staat-ie weer op de planning, en wel voor zaterdag 26 oktober. Vijf tonpraat-toppers uit de regio staan voor je klaar om je een avondje ongecompliceerde lol te bieden. De Muuzevangers stellen 4 kaarten ter veiling beschikbaar, waarbij ze jouw gezelschap na afloop graag nog twee consumpties én een portie bitterballen aanbieden, om nog even over de avond na te praten...

2 overnachtingen in Casa La Siesta in Albir (Altea, Spanje)

Kavelnummer: 11

Aangeboden door: Wil en Dorien Raemakers

Ben je een liefhebber van de Spaanse zon? Casa La Siesta is een prachtig en luxe B&B-adres in Albir (Altea), waar Wil en Dorien Raemakers de scepter zwaaien. Voor de hoogste bieder stellen zij (voor 2 personen) twee overnachtingen beschikbaar, inclusief ontbijt. De data worden in onderling overleg vastgesteld.

Een avondje beugelen voor max. 30 personen

Kavelnummer: 12

Aangeboden door: Beugelvereniging De Oude Glorie (Heeze)

Wel eens gebeugeld? Nee? Dan is dit de ideale manier om met de beugelsport kennis te maken! Frans Hulsen nodigt je namens Beugelvereniging De Oude Glorie van harte uit op hun beugelbaan in Heeze. De basisprincipes zijn eenvoudig, maar al snel komt er een stukje techniek en tactiek om de hoek kijken. Bovenal echter is het gezellig, leuk om te doen én om naar te kijken. Maak kennis met deze boeiende sport en maak er samen met vrienden, familie of collega’s een mooie avond van!

Twee design armleunstoelen van DETJER

Kavelnummer: 13

Aangeboden door: Schuurwaard BV

De meubels van DETJER zijn in hun ontwerpen geïnspireerd door de typische jaren vijftig Chandigarh stijl, maar zijn uitgevoerd met hoogwaardige en eigentijdse materialen. Perfect voor liefhebbers van een ingetogen en toch verfijnde esthetiek. DETJER heeft o.a. een uitgebreide collectie houten loungestoelen, handgemaakt van prachtig Mindi hout, voor jouw interieur. Ben je op zoek naar een paar design relaxstoelen voor de woonkamer, keuken of slaapkamer? Bieden maar op deze tijdloze Easy Lounge Chairs uit de Classic Collection!

DETJER Kangaroo Art (zwart)

Kavelnummer: 14

Aangeboden door: Schuurwaard BV

DETJER Art voegt karakter toe aan jouw interieur! De abstracte Kangaroo Art kunstwerken (106 x 76 cm) zijn gebaseerd op de bekende stoelontwerpen, en passen daar dus fantastisch bij. Maar ook op ‘eigen kracht’ zijn ze absoluut de moeite waard: opvallend en onderscheidend, maar zonder de aandacht in je kamer al te veel op te eisen.

DETJER Kangaroo Art (bruin)

Kavelnummer: 15

Aangeboden door: Schuurwaard BV

DETJER Art voegt karakter toe aan jouw interieur! De abstracte Kangaroo Art kunstwerken (106 x 76 cm) zijn gebaseerd op de bekende stoelontwerpen, en passen daar dus fantastisch bij. Maar ook op ‘eigen kracht’ zijn ze absoluut de moeite waard: opvallend en onderscheidend, maar zonder de aandacht in je kamer al te veel op te eisen.

Set Charles M&L melkkrukjes zwart

Kavelnummer: 16

Aangeboden door: Schuurwaard BV

De DETJER Charles M&L is als krukken- of bijzettafelset, in alle bescheidenheid, een opstapje voor je interieur. Het minimalistische design eist weinig aandacht op en voegt tegelijkertijd veel smaak en toepassingsmogelijkheden toe. Natuurlijk handwerk, dus elk exemplaar is uniek! De bladdoorsnee is 30 cm, de hoogte 30 cm resp. 41 cm.

SET CHARLES M&L MELKKRUKJES BRUIN

Kavelnummer: 17

Aangeboden door: Schuurwaard BV

De DETJER Charles M&L is als krukken- of bijzettafelset, in alle bescheidenheid, een opstapje voor je interieur. Het minimalistische design eist weinig aandacht op en voegt tegelijkertijd veel smaak en toepassingsmogelijkheden toe. Natuurlijk handwerk, dus elk exemplaar is uniek! De bladdoorsnee is 30 cm, de hoogte 30 cm resp. 41 cm.

4 ENTREEKAARTEN BONTE AVOND 2025

Kavelnummer: 18

Aangeboden door: CV de Muuzevangers

De Bonte Avonden van De Muuzevangers kenmerken zich al vele jaren door een gevarieerd en kwalitatief goed aanbod aan diverse acts, waarvan het overgrote deel door de eigen inwoners van Maarheeze wordt verzorgd. Humor vormt daarbij de rode draad, maar ook muzikale hoogstandjes en wervelende dansacts staan er altijd wel op het programma. En hoewel dat voor de komende editie natuurlijk nog vorm moet krijgen, stellen de Muuzevangers nú al vier kaarten ter veiling beschikbaar, aangevuld met twee consumpties per kaarthouder én een royale portie bitterballen om onderling te delen.

Drie maanden adverteren incl. redactioneel artikel op Cranendonck24

Kavelnummer: 19

Aangeboden door: Cranendonck24

Via Cranendonck24 bereiken nieuwsberichten van de Muuzevangers vele duizenden lezers in de regio. Niet alleen via de Cranendonck24-app, maar ook via posts op de social media. Ben je de hoogste bieder? Dan ben je hierop drie maanden lang zichtbaar met een professionele advertentiebanner. De advertentie is klikbaar en linkt direct door naar jouw website. Daarnaast mag je ergens in die drie maanden ook een artikel plaatsen op Cranendonck24. Lever de input voor het artikel aan bij de redactie en zij maken er een professioneel verhaal van.

Twee tegoedbonnen voor het Cantine Theater

Kavelnummer: 20

Aangeboden door: anonieme aanbieder

Een van de meest pittoreske en karaktervolle theaters in de regio is die in Budel-Dorplein, het Cantine Theater. Het Cantine Theater heeft dat gevoel van vroeger, maar dan van nu. De indrukwekkend mooie zaal met balkon, warm retro rood, prachtige kroonluchters. De backstage, met perzische tafelkleedjes en kaas en worst op tafel. Maar ook met een dijk van een akoestiek, professioneel licht & geluid en een eigenwijze programmering. Van cabaret tot muziek, van lokaal tot internationaal: elke maand trakteren ze je op één fantastische voorstelling. De hoogste bieder ontvangt twee tegoedbonnen van € 25 voor (een) voorstelling(en).

Meneer Ballon’s belevingspakket

Kavelnummer: 21

Aangeboden door: Meneer Ballon 

Meneer Ballon maakt van ballonnen een beleving! Ballonslingers, ballontrossen, ballonpilaren, ballonbogen… de mogelijkheden zijn eindeloos. En de gelegenheden waarbij je ze nodig kunt hebben óók! In overleg met Meneer Ballon kies je als hoogste bieder op dit kavel voor de samenstelling van een ballonbeleving die het beste past bij jouw evenement of feest.

Fotoshoot

Kavelnummer: 22

Aangeboden door: By Lis Interieur & Fotografie

Wil jij een familiefoto laten maken of foto's van jezelf? Of wil jij de mooiste foto's van jouw huisdier voor aan de muur? Ga je wellicht verhuizen en wil je foto's om jouw huis goed op de markt te zetten of heb je die net opnieuw ingericht en wil je dit graag vastgelegd hebben? Aanleidingen genoeg om te bieden op deze fotoshoot van 30 minuten op een Cranendonckse locatie naar keuze.

Kleuradvies voor je woonkamer

Kavelnummer: 23

Aangeboden door: By Lis Interieur & Fotografie

Oost, west, thuis best. Maar als de kleuren van je woonkamer je niet meer zo aanstaan, dan kun je wellicht wat professionele hulp gebruiken. Lisanne bezoekt de hoogste bieder op dit kavel, neemt kennis van je wensen in een persoonlijk gesprek en aan de hand hiervan zal ze een advies uitbrengen in de vorm van een kleurenplan.

2 VIP-arrangementen voor TT Assen

Kavelnummer: 24

Aangeboden door: RW Racing GP

Ben jij van de ronkende motoren? Bieden op dit super-kavel dan maar! RW Racing GP nodigt je uit voor een bezoek op zaterdag 29 juni aan de 93e Dutch TT 2024. Nadat je je auto hebt geparkeerd op de VIP-parking ben je welkom op het VIP-plein van het binnenterrein - waar je niets te kort zult komen. Klap op de vuurpijl: een bezoek aan de MotoGP paddock voor een kijkje achter de schermen!

Twee entreekaarten voor Schransfeest bij het Gilde

Kavelnummer: 25

Aangeboden door: Gilde St. Joris en St. Barbara

Het feestweekend van het Mareser Gilde St. Joris en St. Barbara staat op de agenda voor zaterdag 17 en zondag 18 augustus. Het geheel voltrekt zich als vanouds in Middeleeuwse sferen, en daarbij hoort een zgn. ‘schransfeest’  op zaterdagavond - en de hoogste bieder op dit kavel wordt met zijn of haar partner daar van harte voor uitgenodigd!

Een springkussen én suikerspinmachine bij jou thuis

Kavelnummer: 26

Aangeboden door: Revando Verhuur

Deze kavel is voor de kids! Ben jij de hoogste bieder, dan brengt André Reina van Revando Verhuur je een springkussen voor urenlang speelplezier. Hij zet ‘m voor je op én breekt ‘m de volgende dag weer af, en om het plezier te verhogen zet hij daar nog een suikerspinmachine bij! Check je wel even de voorwaarden op de site?

Bottle Your Own Whisky!

Kavelnummer: 27

Aangeboden door: Moutmolen 

Jop Boer en Karin Visser (de laatste geboren en getogen in Maarheeze) openden bijna een jaar geleden “Moutmolen”, een idyllische winkel en distilleerderij gelegen aan de Janzona molen in Budel-Schoot en met name gespecialiseerd in whisky’s. Zij bieden een 'bottle your own'-whisky aan, dat wil zeggen dat de hoogste bieder zelf zijn/haar fles (500 ml) bij ze mag komen bottelen, inclusief label. Er is keuze uit drie verschillende soorten whisky en een rum, die natuurlijk eerst geproefd moeten worden… Extraatje: 1 kilo whisky barrel chunks om heerlijk mee te barbecueën!

Voordeur schilderen in MirrorFinish-Style

Kavelnummer: 28

Aangeboden door: Van der Kruis Vakschilders

Ben jij ze wel eens tegengekomen als je langs de Amsterdamse grachten loopt, deuren die eruit zien als spiegels? Schilder Ruben van der Kruis is hierin gespecialiseerd en heeft met zijn glimmend geschilderde voordeuren zelfs glansgraad-records verbroken. Kortom: een voordeur waar je je haar in kan kammen! Ruben komt met zijn kleurenwaaiers langs bij de hoogste bieder en laat diens voordeur 'shinen' als nooit tevoren!

6 uur personal training

Kavelnummer: 29

Aangeboden door: Anytime Fitness

Haal de beste versie uit jezelf en ga trainen onder begeleiding van een Top Coach! Anytime Fitness maakt jouw start meteen compleet en zorgt dat er ook nog een sporttas, een handdoek én een bidon voor je klaarstaat...

Een gastoptreden van Erik Mulder

Kavelnummer: 30

Aangeboden door: Erik Mulder

Voor carnavalvierend Zuid-Nederland heeft tonprater en dorpsgenoot Erik Mulder geen introductie meer nodig. Deze prijswinnende ras-humorist verzorgt voor de hoogste bieder een gastoptreden van zo'n 15 á 20 minuten om je (bedrijfs)feestje nét dat beetje extra te geven...

Drie gevulde boodschappentassen, met een extraatje?

Kavelnummer: 31, 32 en 33

Aangeboden door: Lidl Nederland en Bouw- & Doe-het-zelf markt Claassen

Lidl is met inmiddels 440 winkels niet meer weg te denken in het Nederlandse supermarktlandschap, en in Maarheeze zijn ze sinds 2011 actief. Voor de veiling stellen ze drie volle boodschappentassen beschikbaar, gevuld met lang houdbare producten. LET OP: één van de tassen heeft een heel aantrekkelijk extraatje, aangeboden door Bouw- en Doe-het-zelf markt Claassen … maar ja, welke?

Een professionele snoeischaar en snoeizaagje, incl. 1 uur snoeiadvies

Kavelnummer: 34

Aangeboden door: Forma Verde

Een Felco 2 snoeischaar mag met recht ‘de Rolls Royce onder de snoeischaren’ genoemd worden. Zwitserse kwaliteit, al sinds 1948 ongewijzigd op de markt en dé keus van professionals voor takken tot 25 mm. De compacte, opklapbare Silky Super Accel Z1 snoeizaag completeert de set: ultralicht maar toch sterk en met zijn groftandig zaagblad uitstekend geschikt voor vers hout tot maarliefst 105 mm. Jack van Haperen, eigenaar van hoveniersbedrijf Forma Verde, komt bij je langs om een uur met jou door je tuin te lopen en je professioneel snoeiadvies te geven.

Twee VIP entreebewijzen tijdens de Mijl van Mares

Kavelnummer: 35

Aangeboden door: Mijl van Mares

Fietsen, fun en feesten - dat is waar het om draait bij de Mijl van Mares! En dat gaat bij de komende 61e editie niet anders zijn. Op vrijdag 26 juli vindt daar al een voorproefje van plaats, maar op zaterdag 27 juli pas zoeven de fietsen door de straten van Maarheeze. De hoogste bieder wordt uitgenodigd om die dag met tweeën naar de VIP-tent te komen, om daar als gast van de organisatie van het wielerspektakel te genieten onder het genot van een hapje en een drankje.

2 x een padelclinic van 1 uur voor 4 personen per clinic

Kavelnummer: 36

Aangeboden door: TC Maarheeze

Padel is bezig aan een enorme opmars en zal de komende jaren blijven groeien! TC Maarheeze heeft al de beschikking over twee padelbanen en twee extra banen worden naar verwachting medio juni in gebruik genomen. Om je kennis te laten maken met deze laagdrempelige, leuke sport óf om je bestaande padelskills juist verder uit te breiden, biedt TCM 2 x een padelclinic aan van een uur voor 4 personen per clinic, onder begeleiding van een erkende padel-leraar.

Een set van 3 vazen

Kavelnummer: 37

Aangeboden door: Storage World

Het huis gezellig aankleden met de mooiste accessoires en vazen brengt direct sfeer in iedere ruimte. Het Engelse LSA International heeft een ruime collectie stijlvolle handgeblazen vazen en andere decoratieve accessoires in de collectie zitten om ieder huis weer te laten stralen. De hoogste bieder op dit kavel gaat naar huis met drie stuks in verschillende groottes.

Een serenade door De Poort van Brabant

Kavelnummer: 38

Aangeboden door: Muziekvereniging De Poort van Brabant

Muziekvereniging De Poort van Brabant is veelvuldig te horen en te zien in ons dorp. Ze organiseren gezellige muzikale avonden, het DickensFestijn, de ZoMareserAvond, muzieklessen op school en natuurlijk kennen jullie ze van muzikale bijdrages aan feestdagen en serenades. Wil jij ook een muzikaal eerbetoon voor een bijzonder iemand of bij een bijzondere gelegenheid? Met de hoogste bieder plannen ze in overleg plaats en tijdstip voor een échte serenade!

2 x 2 tickets voor een Champions League wedstrijd van PSV

Kavelnummer: 39 en 40

Aangeboden door: Swinkels Family Brewers i.s.m. SMELT

Bavaria. Hét bier van ons PSV! Al generaties lang is Bavaria supporter van ons PSV. Onze gedeelde diepe wortels in het mooie Brabant en de sterke betrokkenheid in de regio maken die band zo sterk. Kom met twee personen naar een Champions League wedstrijd van PSV - en proost met een heerlijke Bavaria!

Brouwerij-tour bij Bavaria voor 8 personen

Kavelnummer: 41

Aangeboden door: Swinkels Family Brewers i.s.m. SMELT

Ontdek de Bavaria brouwerij! Kom alles te weten over onze brouwerij in Lieshout. Weet je hoe verse hop ruikt? En ken je de smaken van gebrande mout? Dat en nog veel meer beleef je tijdens de Bavaria Brouwerij-tour, vanaf de geboorte van de Bavaria in 1917 tot aan de nieuwste innovaties. Maak kennis met het bijzondere familieverhaal dat schuilgaat achter het Bavaria bier en ervaar de passie en het plezier waarmee ze al 300 jaar ons bier brouwen. De 2 uur durende tour is inclusief 2 consumpties, een snack en een Bavaria souvenir!.

Een tapinstallatie incl. een 50 litervat bier

Kavelnummer: 42

Aangeboden door: Drankenhandel Winters, Liessel

Drankenhandel Winters in Liessel is trotse leverencier van het Bavariabier dat je drinkt hier bij SMELT. Wekelijks leveren zij de fusten en tanks in Maarheeze. Samen met Jeroen en Mieke stellen zij graag een complete tap inclusief vat bier beschikbaar. Ideaal voor een bedrijfsborrel of feest!

Brouwerij-tour bij La Trappe voor 4 personen

Kavelnummer: 43

Aangeboden door: Swinkels Family Brewers i.s.m. SMELT

Subtiel is ze aanwezig bij Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven in Berkel-Enschot: de geur van hop, gist en mout. Hier wordt sinds 1884 trappistenbier gebrouwen. Een geheel verzorgde tour door Brouwerij La Trappe brengt je langs alle facetten van het productieproces én langs alle karakteristieke gebouwen op het brouwerijterrein. Je krijgt een korte film te zien waarbij je in ± 15 minuten alles leert over het kloosterleven en de historie van de brouwerij. Als afsluiting kun je een van hun heerlijke trappistenbieren proeven.

50 heerlijke Brabantse worstenbroodjes

Kavelnummer: 44

Aangeboden door: Bakkerij Godfried de Vocht

Wij hier in het zuiden weten als geen ander dat echte Brabantse worstenbroodjes meer zijn dan alleen gehakt met deeg. Een juiste hoeveelheid gehakt met een goede balans in kruiden en deeg, is wat ons worstenbroodje uniek maakt in zijn soort. De worstenbroodjes van Bakkerij De Vocht zijn royaal gevuld met 55 gram gehakt, worden lang genoeg met rust gelaten om te rijzen en krijgen alle aandacht en tijd die ze verdienen in de oven om lekker bruin te worden. Naar eigen receptuur worden ze iedere dag op ambachtelijke wijze vers gemaakt, dit alles met de hand en de beste ingrediënten, niet voor niets dus het allerlekkerste worstenbroodje van Nederland! De hoogste bieder mag er vijftig mee naar huis nemen...

2 x 4 entreekaarten voor Females of Fantasy Drag Revue Show

Kavelnummer: 45 en 46

Aangeboden door: Females of Fantasy

Oh-la-la... Ook op de planken van De Smeltkroes komt er dit jaar een drag revueshow! Op zaterdag 21 september en zondag 22 september verwelkomen we de Females of Fantasy, en de hoogste bieders ontvangen vier vrijkaarten voor respectievelijk de zaterdag- of de zondagvoorstelling.

Workshop houtdraaien voor 2 personen

Kavelnummer: 47

Aangeboden door: Cachet Maatwerk in Hout

Onder begeleiding van de vakman zelf leer je de fijne kneepjes van het ambacht “houtdraaien”. Je gaat bovendien met je mooie en zelfgemaakte object naar keuze naar huis als herinnering aan de leuke workshop!

Bamboe outdoor wijntafeltje

Kavelnummer: 48

Aangeboden door: Cachet Maatwerk in Hout

Laat de zon maar komen met dit superhandige wijntafeltje! Met de geïntegreerde roestvrijstalen pen prik je 'm in de grond naast je hangmat of ligstoel - en genieten maar... Slim design ook: de handige uitsparingen zorgen ervoor dat je glas en de fles niet om kunnen vallen. Hij is bovendien inklapbaar, dus handig mee te nemen en op te bergen.

Drie maanden lang maandelijks een veldboeket

Kavelnummer: 49

Aangeboden door: Miss Bouquet

Haal buiten naar binnen! Drie maanden lang verzorgt Miss Bouquet elke maand een zorgvuldig samengesteld, kleurrijk en vers veldboeket op je tafel. Daar fleurt iedereen van op!

Miss Bouquet Tapparfum (50 ml)

Kavelnummer: 50

Aangeboden door: Miss Bouquet

Wist je dat je bij Miss Bouquet ook terecht kunt voor parfums? Een bloemengeur is tenslotte ook niet voorbehouden aan bloemen… Omdat een geur ook heel erg bij jóu moet passen, mag de hoogste bieder een 50 ml flesje ‘tapparfum’ naar keuze komen halen.

Weekend bij Onspan voor 2 personen

Kavelnummer: 51

Aangeboden door: Onspan

Onspan is de ultieme plek in het buitengebied van Maarheeze om even te ontvluchten aan alle drukte en dus ideaal om in no-time volledig tot rust te komen. Ons.houtenhuisje is een knusse accommodatie, omringd door een prachtige bloementuin en met uitzicht op het bos. Je bent maarliefst 2 nachten van harte welkom met 2 personen en voor een ontbijtje wordt gezorgd. Ook kun je 1 x gebruik maken ons.sauna, een houtgestookte buitensauna. Onspan is verder van alle gemakken voorzien, zo kun je heerlijk tafelen in en om ons.kas, gebruik maken van ons.vuurplaats en is er ons.buiten-badkamer en keuken. Don, Jacqueline, kinderen Babet en Jonas en hond Teddy heten de hoogste bieder van harte welkom en zullen ervoor zorgen dat het aan niets ontbreekt!

Zomerbeurt én airco-check voor je auto

Kavelnummer: 52

Aangeboden door: Vakgarage Schepens

Ga je in de zomermaanden met de auto op vakantie? Dan is de kans groot dat je veel kilometers gaat maken in warme weersomstandigheden – en dat vraagt veel van je auto. Ga veilig en goed voorbereid op weg en laat Autobedrijf Schepens een zomerbeurt verzorgen. Ze doen meteen een airo-check, zodat je auto lekker fris voelt én ruikt!

Zonnebril naar keuze t.w.v. maximaal € 100

Kavelnummer: 53

Aangeboden door: Kalders Optiek

Je zonnebril is een belangrijk accessoire bij je zomeroutfit. Maar daarnaast moet hij comfortabel zitten, het zicht veraangenamen én je ogen goed beschermen tegen schadelijke UV-straling. Ed Kalders stelt voor de veiling een exemplaar naar keuze beschikbaar (met een waarde tot max. € 100), die voldoet aan al deze eisen.

Rondleiding St. Gertrudiskerk, incl. beklimming van de toren

Kavelnummer: 54

Aangeboden door: Parochie St. Gertrudis, Maarheeze

Al meer dan een eeuw staat hij sierlijk en eigenwijs aan de rand van Maarheeze, sinds dit jaar is de kerk zelfs nog beter te zien omdat hij in de avonduren mooi uitgelicht wordt. Maar wat is het verhaal achter deze kerk, en wat verbergt hij allemaal aan de binnenkant? Onder leiding van Jac Biemans word je rondgeleid en leer je alles over de kerk, zijn geschiedenis en die van de Kerkstraat zelf. En: als de hoogste bieder het aandurft kan er misschien nog wel vanuit de toren over Maarheeze worden uitgekeken…

(LET OP: de toren is niet voor/door iedereen makkelijk te bereiken en beklimmen – dit geschiedt daarom ook geheel op eigen risico!!)

Twee keramische wit/matwarte opbouwwaskommen

Kavelnummer: 55

Aangeboden door: Badkamerwinkelaanhuis.nl

Deze design opbouwwaskommen van 39 x 39 cm en 14 cm hoog zijn gemaakt van dun keramiek (4 mm) en ogen mede door hun kleurstelling (glanzend wit aan de binnenkant van de kom, matzwart daarbuiten) licht en elegant. De binnenzijde is voorzien van een nano-coating waardoor kalk en vuil zich minder makkelijk hecht. Het geheel is uitmate goed te combineren met messingkleurige of zwarte kranen!

(LET OP: de waskommen worden aangeboden zonder de afgebeelde afvoerplug en kraan)

Een matzwarte designradiator (horizontaal)

Kavelnummer: 56

Aangeboden door: Badkamerwinkelaanhuis.nl

Vasco is een toonaangevende producent van design- en badkamerradiatoren en is daarmee marktleider in de Benelux. De serie Zana bestaat uit een gamma aan horizontale, verticale en half-/kwartronde radiatoren dat een retro gevoel heeft, maar tegelijkertijd heel tijdloos is door de mix met robuuste vormgevingselementen van nu. De matzwarte afwerking zorgt ervoor dat deze radiator zich in veel stijlen thuisvoelt, en het formaat van 70 (h) x 127 (b) zorgt met 32 buiselementen voor voldoende warmteafgifte.

3 x een schaalmodel 1:24 van Max Verstappen’s RB19 (2023)

Kavelnummer: 57, 58 en 59

Aangeboden door: Jumbo Maarheeze

De RB19 is de Formule 1 wagen waarmee Red Bull Racing in 2023 op de baan verscheen, en waarmee Max Verstappen zijn wereldkampioenschap moest verdedigen. Het bleek uiteindelijke de meest succesvolle F1-wagen ooit, en won 21 van de 22 wedstrijden. Max Verstappen werd er voor de derde maal wereldkampioen mee. Jumbo Maarheeze biedt 3 schaalmodellen aan, maar als je de hoogste bieder wilt zijn moet je er vooral snel bijzijn…

Carnavalsbrunch bij de burgemeester

Kavelnummer: 60

Aangeboden door: Burgemeester Roland van Kessel

Op carnavalszaterdag 1 maart 2025 staat het publiek vanaf 14:00 u weer klaar om de Grote Muuzegatse Optocht voorbij te zien trekken door de straten van Maarheeze. Maar het is wel verstandig daar een goede bodem voor te leggen! En waar kan dat beter dan bij die andere hoogwaardigheidsbekleder, die tijdens de carnavalsdagen juist een stapje terug moet doen? Burgemeester Roland van Kessel en zijn vrouw Nancy nodigen de hoogste bieder uit om met 6 tot 8 personen voorafgaand aan de optocht bij hun thuis vanaf een uur of 12 te komen brunchen.